Gibalni razvoj otrok ELAra Ponedeljek 16h30-18h Četrtek 16h30-18h

Gibalni razvoj otrok ELAra  Ponedeljek 16h30-18h  Četrtek 16h30-18h


Pričetek vadbe v NOVEMBRU MESECU /

Starši otroška vadba ima stalni termin Ponedeljek 16h30-18h in  Četrtek 16h30-18h. Potrebne so pa prijave  vnaprej z nakupom karte. Zato vas prosimo, da v primeru poteka karte za ponovno rezervacijo na to opozorite inštruktorico. Za detajlne informacije v zvezi z našim poslovanjem si pridobite na telefonski številke 040/755-027.Gibanje je pomembno za celoten razvoj otroka. Preko gibanja otrok zazna svoje telo, preizkuša kaj telo zmore, doživlja veselje, pridobiva spretnosti ter gradi zaupanje vase.

Pravilno in redno vključevanje v programe športno-gibalne vzgoje pod nadzorom strokovno usposobljenih oseb je naložba v otrokovo zdravje in pozitivno vpliva na njegov celostni razvoj.

Gibalna dejavnost pozitivno vpliva tudi na razvoj kognitivnih dejavnosti. Otroci, ki so gibalno zelo aktivni, si prej in lažje zapomnijo novo snov in imajo boljšo sposobnost koncentracije.

PROGRAM:

  • spoznavanje naravnih oblik gibanja (tek, skoki, poskoki, lazenje, valjanje, kotaljenje, potiskanje, vlečenje),
  • razvoj motoričnih sposobnosti (preko atletske, gimnastične abecede, plesnih iger, iger z žogo),
  • spoznavanje prilagojenih športnih pripomočkov,
  • povezovanje gibalnih, ustvarjalnih, miselnih in zaznavnih znanj (elementarne igre, igre vlog..),
  • oblikovanje in potrjevanje otrokove samopodobe in socializacija v skupini.

©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve