Obvestilo o ponovnem odprtju vrtca

Spoštovani,

skladno s prejetim obvestilom MIZŠ, bo vrtec ponovno odprl svoja vrata v ponedeljek, 18. 5. 2020. Ponovno odprtje zahteva kar nekaj tehtnih pomislekov zdravstvene in pedagoške stroke, saj nevarnost okužbe še vedno obstaja. Kljub odprtju vrtca želimo ohraniti zdravje otrok, zaposlenih in staršev.

Prav tako pričakujemo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke, ki niso bili v stiku z obolelimi osebami ali nimajo kakšnih drugih bolezni (IZJAVA).

IZJAVO PRINESETE PRVI DAN PONOVNE VKLJUČITVE OTROKA V VRTEC.

ČE BOSTE OTROKA VKLJUČILI 18.5.2020 DO 22.5.2020 V  VRTEC,SLEDITE NAVODILOM,KI JIH PREJMETE PO ELEKTRONKI POŠTI, POSREDUJTE SKENIRANO oz. FOTOGRAFIRANO PRIJAVNICO , 13. 5. 2020, do 10. ure.

Glede na to, da bodo skupine otrok bistveno zmanjšane (v oddelkih 1 − 3 let 8 otrok, v oddelkih 4 − 6 let 10 otrok), vas prosimo, da razmislite o nujnosti vključitve otroka v vrtec. Želimo si, da bi vsem vključenim lahko omogočili prijetno bivanje, čeprav morda z nekoliko spremenjeno organizacijo oddelkov.

Na osnovi zbranih podatkov bomo lahko organizirali delo in tudi prehrano. Sporočamo vam še, da bomo vsem, ki boste ponovno vključili otroka v vrtec, izstavljali mesečni račun oskrbnine. Za starše, ki boste otroke še naprej obdržali doma, je vrtec še naprej brezplačen.

Vljudno vas še enkrat prosimo za sodelovanje, da nam vašo odločitev glede ponovnega vključevanja vaših otrok, sporočite čim prej z navedenimi navodili po elektronski pošti.

Že v naprej se vam najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.


©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve