1. Cerkljanski družinski tek

Vljudno vabimo vse otroke in družine Vašega vrtca na 1. Cerkljanski družinski tek, ki ga organizira  Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, zasebni vrtec.

V vrtcu Ela-Ela smo september namenili temi 'pogovor o sebi in družini'. V okviru tega smo v zadnji teden umestili dobrodelno prireditev 'TEK DRUŽIN', ki bo povezala prijetno s koristnim.

Na prireditvi bo potekal skupinski tek, ki se ga bodo lahko udeležili otroci vseh starosti. Vsak otrok, ki bo sodeloval, bo prejel priznanje in medaljo. Po teku se še posebej veselimo skupnega druženja. Skupaj se bomo spoznali in veselili ob pogostitvi, animaciji in glasbi, otroci pa se bodo lahko pozabavali tudi na napihljivem gradu, ob poslikavi obraza in pri jahanju konj.

Celotna prireditev pa bo imela tudi dobrodelno noto. Ves znesek prijavnin bomo namreč namenili Miši, šestletni deklici, ki se je rodila tri mesece prezgodaj in ima cerebralno paralizo. Z našo in vašo pomočjo bomo deklici pomagali omogočiti dodatne fizioterapije, ki ji bodo pomagale samostojno shoditi.

Srečali se bomo v petek, 28.9.2017 ob 17. uri v Gradu pri Cerkljah (parkirišče picerije Tonač). Cena prijavnine otroka znaša 5€, za celotno družino pa 8€.

Veselimo se skupnega srečanja!

©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve