Predavanje mag. Andreja Debeljaka

MAG. ANDREJEM DEBELJAKOM 
VAS VABI NA 
POPOTOVANJE V NAJGLOBLJE SKRIVNOSTI ČLOVEKA
DA BOSTE RAZUMELI, KER Z RAZUMEVANJEM PRIHAJA ČUTENJE, S ČUTENJEM PA GLOBOKA NOTRANJA SPREMEMBA
Sklop desetih predavanj je namenjen vsem tistim, ki si želite še bolje spoznati sebe in poiskati odgovore na svoja življenjska vprašanja. Predstavili vam bomo varen in zdrav način reševanja življenjskih izzivov. Posamezno predavanje je samostojno, čeprav so med seboj povezana. Vsako predavanje traja do 90min.
Cena posameznega predavanja znaša 19 EUR, cena vseh desetih predavanj ob enkratnem plačilu pa 150 EUR. Zaradi omejenega števila mest vas prosimo za vnaprejšnjo prijavo s plačilom akontacije na račun Društva Pot svetlobe SI56 2900 0005 1209 746. Samo v primeru prostih mest bo možno vstopnico kupiti tudi na licu mesta. Vse dodatne informacije dobite na tel. 040/755-027. Prijave sprejemamo tudi na e-naslovu karmen@potsvelobe.si ali info@zasebnivrtec-elaela.si DO 20.3.2018. Lokacija predavanja: Zasebni vrtec Ela-Ela, Grad 38, Cerklje na Gorenjskem ( (PARKIRIŠČEpicerijaTonač)
Vabilo mag. Andreja Debeljaka

Predavanje bo 21.3.2018ob18h

Človek doseže svoj največji potencial, ko najde ravnovesje telesa, uma in duha. O vsakem posebej je bilo že veliko napisanega, kar jih združuje pa je čustveni ustroj človeka oziroma njegova psiha. V svoji zasebni praksi opažam, da ljudem pogosto manjka osnovno zavedanje o tem, kako funkcionira človekova psiha in seveda tudi znanje o tem kako rešiti probleme s katerimi se človek srečuje. Ni človeka, ki ne bi imel problemov. Vsi jih imamo. Gre predvsem zato, da jih človek s pomočjo svojega uma lahko pretvori v izzive in uspešno rešuje. Zanikanje, »tiščanje glave v pesek«, bežanje od nastale situacije ali pa umik v različne odvisniške situacije kot so deloholoziem, alkoholizem, popolna kontrola ali odklop niso zdravi in tudi ne varni načini reševanja nastalih težav. Tudi večina telesnih težav in obolenj ima svoj vzrok v potlačenih čutenjih, ki se jih posameznik ne zaveda. Vse povedano temelji na resničnih primerih ljudi, ki sem jih srečeval skozi leta svojega dela.


Predavanje*2
Srečanje SPOČETJE, NOSEČNOST, ROJSTVO
Že pred rojstvom se v človeku začnejo zapisovati modeli in čutenja, ki v otroka prihajajo preko mame in okolice. Predavanje govori o vlogi očeta še nerojenega otroka in pomembnosti materinega počutja in stila življenja v času nosečnosti. Nekaj časa bomo namenili izjemnem pomenu trenutka rojstva, ki je otrokovo prvo srečanje s planetom Zemlja in ljudmi.


VLJUDNO VABLJENI!

©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve