HYLA

Zakaj HYLA?

HYLA je najbolj znan sistem za čiščenje zraka in prostorov na svetu.

Nova HYLA EST odstrani prah, vonjave, alergene in pršice. Izjemni vodni filter omogoča tudi odlično čiščenje zraka v prostoru. Tako se boste znebili neprijetnih vonjav in v svojem domu, ob redni uporabi, ustvarili pravo svežino. Zrak, ki potuje skozi vodni filter, se v vodni kopeli umije, prah in umazanija pa ostaneta v vodi, ki jo po uporabi preprosto odlijemo v odtok. Voda zadrži 99,9 % umazanije! Poleg tega z uporabo HYLE tudi prihranite, saj vam ni treba več kupovati klasičnih filtrov. Čiščenje postane tako ekološko kakor tudi gospodarno, saj se znebimo nepotrebnih pripomočkov, ki obremenjujejo okolje pri izdelavi in odlaganju. In ker se vodni filter ne more zamašiti, naprava vseskozi deluje optimalno. To pomeni, da motor z močjo 730 W doseže enak vlek in učinkovitost kot običajni sesalnik z močjo 2000 W in prazno vrečko. Kadar čistimo zrak HYLA EST ob pretoku 1 m³/min porabi komaj 200 W. Razliko boste opazili že po nekaj tednih uporabe: do 80 % manj hišnega prahu ter znatni prihranki pri električni energiji. Predvsem pa se boste v svojem čistem domu končno počutili zares udobno.

Vdihnite svežino

HYLA – Narava v vašem domu

Predstavljajte si, da ste doma in dihate zrak brez prahu. Z nakupom sistema za čiščenje zraka in prostorov HYLA ste naredili pomemben korak k izboljšanju vašega počutja in zdravja. Že nekaj minut čiščenja zraka pred spanjem bo osvežilo zrak v vaši spalnici, kakor ga osveži poletna nevihta. Pljuča so namreč eden od najbolj pomembnih in občutljivih organov v telesu. Vsak dan vdihnemo ogromno škodljivih delcev in mikrobov, kar vzdraži dihalne poti in sili h kašlju. Še huje, veliko otrok trpi za kroničnimi respiratornimi težavami. S sistemom HYLA EST boste pomagali sebi in otrokom, saj boste z redno uporabo zmanjšali količino nesnage v vašem domu.

HYLA EST Separator Technology

 

HYLA EST je posebna zaradi izvirne patentirane tehnologije centrifugalnega separatorja (»Separator Technology«). Za to domiselno tehnološko rešitev, ki je jedro filtriranja sistema HYLA EST, smo idejo dobili pri osupljivem naravnem pojavu – gejziru. Centrifugalni separator ustvari vrtinec, Hylin gejzir, v katerem se mešajo voda, zrak in prašni delci. Prašni delci se ujamejo v vodni kopeli, temeljito očiščen zrak pa se vrne v prostor. Prav zaradi edinstvene tehnologije ločevanja zraka in vode je HYLA EST vrhunski, mednarodno priznan izdelek. K temu prispeva tudi uporaba najkakovostnejših materialov ter visokih proizvodnih standardov (ISO 9001). HYLA EST je zanesljiv izdelek z dolgo življenjsko dobo, kar dokazuje tudi vrsta standardov kakovosti, kot so na primer SIQ, SEV, UL, CSA, KTC, CCC, EAC in ENEC. HYLA je sinonim za kvaliteto in zaupanje.

 Tehnični podatki:

  • Največja moč: 730 W
  • Hitrost vrtenja centrifugalnega separatorja: 25,000 vrtljajev na sekundo
  • Največji pretok zraka: 2,5 m³/min
  • Teža naprave brez pribora: 5,5 kg
  • Velikost: 36 x 36 x 56 cm
  • Posoda za vodo: 4 l
  • Električni kabel: 7.5 m

Za dodatne informacije in predstavitev sem vam na voljo na telefonski številki:

051 307 559 Alenka Ferlan

elektronski naslov: alenka.ferlan@gmail.com


©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve