Rojstno dnevne zabave


Če iščete  posebno in izvirno in imate premalo časa, da bi rojstnodnevno zabavo organizirali sami, potem dovolite, da vam s pogostitvijo, animacijo in želeno temo praznovanja na pomoč priskočimo mi. Ne samo za animacijo in strokovni nadzor,  če želite poskrbimo tudi za nepogrešljivo torto, ki bo po meri malčkovega okusa in fotografije, ki bodo ovekovečile te posebne trenutke.

Paketi;

Poslikava obraza

Družabne aktivnosti in poslikava na obrazu po izbiri…

Športno aktivni rojstni dan

Družabne in športne igre…

Rojstni dan za male kuharske mojstre

Napihljiva igrala ,družabna igra, peka pice…

Hello Kitty
Je prijazna muca, ki ljubi vse, kar je roza. Visoka je 5 jabolk v višino in tehta tri jabolka v širino.  Zelo rada ima glasbo, rada pleše, ustvarja in peče barvite piškotke iz plastelina. Najraje pa pomaga mamici pri pripravi jabolčne pite in si tudi rada odreže kakšen kos zase. Otroci jo dobro poznajo in vedo, da kamorkoli gre, jo v laseh vedno spremlja rdeča pentlja. Tudi ti ljubiš vse, kar je roza?

Ustvari si majico
Otroci radi rišejo, še bolj pa jim je všeč, če izdelek lahko odnesejo domov in se z njim pokažejo doma pred družino in prijatelji. Pri nas boš ustvaril majico, na podlagi zgodbe, ki jo boste ustvarili kot skupina. Ja, prav si slišal. Kot skupina boste ustvarili majice, ki bodo ponazarjale eno zgodbo. Zanimiva, kreativna in predvsem unikatna rojstnodnevna zabava.

Palačinka PartyRojstnodnevna zabava s pečenjem pravih slastnih palačink! Kreiranje nadevov polnih domišljije ter veliko gurmanske zabave zagotavlja nepozabno praznovanje rojstnega dne. Sladko, slastno in zabavno na Palačinka Partyju v Otroški akademiji.
 

DEKORACIJA ZA PUNČKE;Mia in jaz , Princess, ledeno kraljestvo,….

Dekoracija za fantke; Cars,Dinozavri, Domače živali,…

Glede na povpraševanja in želje staršev ter slavljencev rojstnodnevne zabave širimo svoj izbor ponudbe, zato vas vljudno vabimo, da stopite v stik z nami za več informacij;040/755-027, Špela.

©Copyright 2016 - Zavod za kreativno varstvo Ela Ela, Zasebni vrtec. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava spletne rešitve